Display: High contrast | Normal
white blue red green big font small font W3C
17 July 2019 / 14 Zulkaedah 1440
Setting

NDUM BULLETIN

Kejohanan Badmintan Piala Timbalan Naib Canselor HEPA

Author :HEPA Wednesday, 25 May 2016


UPNM, 20 Mei 2016 – Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni telah menganjurkan Kejohanan Badminton Piala Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Ke-14. Sebanyak 16 pasukan telah menyertai kejohanan ini dengan melibatkan semua fakulti, Jabatan, Pusat dan Bahagian di UPNM. Pertandingan diadakan dalam 2 kategori iaitu kategori A dan kategori B.Johan bagi kategori A dimenangani oleh pasukan dari Fakulti Kejuruteraan (Z), Naib Johan dari pasukan Fakulti Kejuruteraan (Kesutera) dan tempat ketiga dari pasukan Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (B) / Akademi Latihan Ketenteraan (B).


Johan bagi kategori B dimenangani oleh pasukan dari Pusat Teknologi Maklumat dan Komunikasi (A), Naib Johan dimenangani dari pasukan Jabatan Bendahari dan tempat ketiga dimenangani dari pasukan Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni / Jabatan Pembangunan dan Penyelenggaraan.


Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dan mengucapkan setinggi penghargaan kepada semua pasukan yang menunjukkan sokongan dan semangat kesukanan dalam menjayakan kejohanan ini.Last Edited : Wednesday, 25 May 2016