Paparan: Kontras Tinggi | Asal
white blue red green big font small font W3C
19 July 2019 / 16 Zulkaedah 1440
Tetapan

BULETIN UPNM

Majlis Jamuan Raya Aidilfitri UPNM 2015

Penulis :BKKPA Isnin, 24 Ogos 2015


UPNM, 14 Ogos 2015 - Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) telah mengadakan Majlis Jamuan Hari Raya dengan dihadiri seramai kira-kira 3000 orang warga UPNM termasuk Pelajar. Majlis bermula pada jam 10.00 pagi sehingga jam 12.30 tengah hari bertempat di perkarangan bangunan Jabatan Kejuruteraan Awam, UPNM.Tetamu kehormat pada Majlis Jamuan Raya UPNM tahun ini ialah YB Senator Laksamana Tan Sri Dato’ Setia Mohd Anwar Bin Hj. Mohd Nor (Bersara), Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti. Ketibaan beliau disambut oleh YBhg Jen Tan Sri Dato’ Seri Panglima Hj Zulkifli bin Hj Zainal Abidin, Naib Canselor UPNM dengan iriingi oleh pegawai-pegawai kanan universiti.


Seperti tahun-tahun sebelumnya UPNM meraikannya bersama rakan-rakan industri yang terdiri daripada syarikat-syarikat korporat yang bekerjasama dengan UPNM baik dalam bidang akademik dan industri terutamanya dalam bidang pertahanan dan keselamatan. Kehadiran rakan industri ini secara langsung mengeratkan lagi silaturahim hubungan Akademia-Industri di UPNM


Pertandingan antara gerai seperti tahun-tahun sebelumnya turut dipertandingkan iaitu Gerai Paling Cantik dimenangi oleh Gerai 3, Gerai Paling Bersih dimenangi oleh Gerai 2 dan Gerai Paling Bekerjasama dimenangi Gerai 4.

Kemaskini Terakhir : Isnin, 24 Ogos 2015